Helen Doron Learning Centre Špansko - Događanja

Draga djeco i roditelji, pozivamo vas na ponovno druženje i radionicu engleskog jezika Helen Doron Centar Špansko.
Radionica je namijenjena djeci od 4 do 7 godina starosti. Na radionici ''Parts of the Body'' učit ćemo nazive dijelova tijela na engleskom, zabavljati se uz razne igre i pjevati pjesmice na engleskom jeziku.
Predbilježite se u knjižnici za besplatnu radionicu. Broj polaznika je ograničen.
Veselimo se vašem dolasku!

I ovo smo ljeto bili u knjižnici i učili abedecu!Dragi roditelji i djeco, zahvaljujemo vam što ste sudjelovali u našoj akciji skupljanja poklona za djecu u Gunji i Rajevom selu! Na ovaj smo način razveselili mališane koji su još uvijek u teškoj situaciji, ali i dalje u našim mislima.

Još jednom hvala svima od srca


Ponovno smo u knjižnici :)


Ljetni kamp 2014.


Pogledajte kako smo se zabavili na Flupovom rođendanu


Tijekom Uskrsnih praznika posjetili smo zoološki vrt s MEFAC grupama!


Ove praznike naše školske polaznike pozvali smo u kino. Gledali smo Man of Steel i Mr. Popper's Penguins i super se proveli. :)


Evo nas ponovno u knjižnici! :)


Našim polaznicima, i ove godine, poklanjamo tri Božićne predstave u Hotelu Antunović:
  • Tko je rekao Mijau
  • Cirkus dolazi u Vaš grad
  • Čarobne sanjke


Ponovo smo u Knjižnici Špansko - Sjever sa besplatnim radionicama. Pridružite se!


Počeli su ljetni praznici a sa njima dolaze i dvije nove radionice u knjižnici Špansko Sjever.


Uoći Uskrsa organizirali smo englesku radionicu pod nazivom Easter Egg Hunt, tragali za čokoladnim (mljac!) jajima i dobro se zabavljali :) Radionica je održana 03.04.2012. u knjižnici Špansko Sjever.

 


Dana 19.01.2012. družili smo se sa djecom u knjižnici Špansko Jug i učili brojati!


Ponovno se družimo u Knjižnici Špansko Sjever i učimo dijelove tijela! Pridružite nam se i prijavte se u knjižnici!U nedjelju 18. 12. 2011 naši polaznici počašćeni su priredbom u hotelu Antunović. Zajedno smo pjevali i plesali te pogledali par crtića i filmova.


Helen Doron Hrvatska predstavila je svoju metodu na Interliberu 8. - 13. 11. 2011.


Dana 01. 09. 2011. u Gradskoj knjižnici Špansko, Helen Doron Špansko prezentira metodu kroz priču 'Let's go for a ride!'. Priča je namijenjena djeci od 4 - 6 i od 7 - 9 godina. Svi ste dobro došli uz prethodnu najavu u knjižnici. Za više informacija pogledajte poster u prilogu.


Dana 28. 04. 2011. u Gradskoj knjižnici Špansko, Helen Doron Špansko prezentira metodu kroz priču The Little Red Hen. Svi ste dobro došli uz prethodnu najavu u knjižnici.


Dana 04. 01. 2011. u Gradskoj knjižnici Špansko, Helen Doron Špansko predstavila je metodu kroz priču Three Billy Goats Gruff.


Dana 05. 12. 2010. u kazalištu Žar ptica, Helen Doron polaznici iz cijelog Zagreba imali su priliku družiti se i izvan nastave. Za njih smo organizirali priredbu povodom Svetog Nikole.