Helen Doron Metoda

Helen Doron je međunarodno priznata jezikoslovka odrasla u Londonu i svjetski je stručnjak za rani razvoj djece. Svoju metodu počela je razvijati još 1985. a usavršavala ju je s puno entuzijazma, radeći s djecom širom svijeta. Metoda se zasniva na prirodnom pristupu, odnosno načinu na koji bebe i djeca uče svoj materinji jezik, kroz stalno ponavljanje i poticanje.
Helen Doron English - engleski koji vole djeca i mladi!

Učenje engleskog jezika u ranoj fazi života djeci daje značajnu početnu prednost.

Helen Doron Early English je međunarodno priznata metoda učenja engleskog jezika u ranom djetinjstvu koja koja djeci od 3 mjeseca do 12 godina omogućuje da usvoje i koriste engleski na potpuno isti način na koji su naučila i na koji koriste svoj materinji jezik – s veseljem, lakoćom i samopouzdanjem.

* 26 godina iskustva
* 32 zemlje svijeta
* 500 centara za učenje širom svijeta
* 2.800 kvalificiranih Helen Doron učitelja
* 1.000.000 učenika

Helen Doron Teen English jedinstven je tečaj posebno osmišljen za potrebe i interese tinejdžera. Tečaj nudi inventivan pristup učenja i nadogradnje znanja gramatike engleskog jezika kroz proučavanje isječaka popularnih britanskih TV emisija.
Bogat rječnik i usavršavanje vještina čitanja i pisanja zabavno je kroz proučavanje riječi i tektova pop pjesama. Uz sve navedeno tečaj je obogaćen podučavanjem vještine izrade mentalnih mapa koja tinejdžerima pomaže u klasificiranju naučenog gradiva i pisanju eseja.
Pomoć u pisanju školske zadaće i rješavanje svih nedoumica vezanih za učenje engleskog dodatan je razlog zašto učiti engleski po Helen Doron Metodi.

Učenje mora biti zabavno!

Sustav učenja Helen Doron temelji se na prilagođenom pristupu učenja engleskog jezika. Djeca i tinejdžeri koji uče engleski po metodi Helen Doron English uživaju u učenju na način koji nikad nećete vidjeti u klasičnoj učionici, a uz to razvijaju i druge intelektualne sposobnosti.